Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές αναμένονται το πρωί στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Διαβάστε τον καιρό όλης της εβδομάδας.

Ισχυροί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά τη νύχτα και το πρωί θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 12 βαθμούς αλλά στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Στα γύρω ορεινά υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις .
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασια δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία αμανένονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στη Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεα και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ πιθανόν να βρέξει στα νησιά του Ιονιου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη .

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου αλλά στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More