Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Λάρισα - Άρης 2-2

Κανείς από τους δυο μονομάχους του AEL FC Arena δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, Το τελικό 2-2 απομακρύνει τους γηπεδούχους από την προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην Superleague και τους φιλοξενούμενους από τα play off, που οδηγούν στην Europa League, ειδικά μετά από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων της αγωνιστικής.

Πέντε πόντους κάτω από την γραμμή σωτηρίας η Λάρισα, ενώ και ο Άρης μετά από ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα έμπλεξε σε περιπέτειες, αφού είναι μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά τα αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς της αγωνιστικής το παιχνίδι αυτό ήταν ζωής και θανάτου και για τους δυο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να δείξουν από νωρίς στον αντίπαλο τους ποιος είναι το αφεντικό.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία κυρίως από τα αριστερά με τον Τσιμπάμπα να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα πρώτα λεπτά και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Κρίστι Βανγκέλι.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 14ο λεπτό. Ο Μετίν γέμισε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, όπου βρέθηκε μόνος του ο Κουζέν και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη, που έπιασε την πρώτη κεφαλιά του Γκαμπονέζου.

Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΛ απείλησε και πάλι από τα αριστερά, όταν ο Βενετίδης σέντραρε στον Τσιμπάμπα έτοιμο γκολ, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου εξ’ επαφής έφυγε ψηλά άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ήταν η σειρά το Άρη να απειλήσει με τον Μενδρινό να σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο Άρης ανέβασε την απόδοση του πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός προς την εστία του Τσοντοφάλσκι. Τελικά οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν και έφεραν το ματς στα ίσια με τον μακρινό κεραυνό του Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος με ξερό σουτ έξω από την περιοχή δεν έφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ των Θεσσαλών.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά και η Λάρισα ξύπνησε πάλι και βγήκε στην επίθεση. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι με τον Ρομέου. Αυτή ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια! Πολύ δυνατά ξεκίνησαν και οι δυο αντίπαλοι το δεύτερο μισό της αναμέτρησης και ο Άρης ήταν αυτός που έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο 54’ με τον Φατί να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Από το 60’ και μετά η ΑΕΛ πήρε και πάλι την πρωτοβουλία και έγινε αρκετά απειλητική μπροστά στην εστία του Σηφάκη με τους Τσιμπάμπα και Κουζέν να είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της. Σε αντίθεση όμως με τη ροή του παιχνιδιού ο Άρης ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Μπομπαντίγια να βγαίνει από τα δεξιά τετ α τετ με τον Τσοντοφάλσκι, αλλά λίγο πλάγια. Τελικά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Λάρισας.

Ότι δεν κατάφερε ο Αργεντινός στο 75’, το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό. Ο επιθετικός του Άρη πήρε την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας της Λάρισας κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή του Τσοντοφάλσκι και την κατάλληλη στιγμή σούταρε με το σουτ του να κοντράρει στον Ταλ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού στις καθυστερήσεις ο Ρομέου νίκησε τον Σηφάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έφερε το ματς και πάλι στην ισοπαλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More