Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Έσκασε ο θερμοσίφωνας και τους διέλυσε το σπίτι

Ακριβά πλήρωσαν την απροσεξία τους τα μέλη μιας οικογένειας στην Ημαθία , τα οποία βρέθηκαν στο δρόμο εξαιτίας μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι τους τν οποία προκάλεσε ο θερμοσίφωνας που άφησαν αναμμένο όταν έφυγαν.

Ευτυχώς όλοι οι κάτοικοι του σπιτιού έλειπαν όταν ο ξεχασμένος θερμοσίφωνας δεν άντεξε άλλο την υπερθέρμανσή του και εξερράγη σαν βόμβα και αναστάτωσε όλη την γύρω περιοχή. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η οροφή της μονοκατοικίας μέσα από την οποία… πέρασε ο θερμοσίφωνας τυλίχτηκε στις φλόγες!

Η πυρκαγιά τύλιξε την σκεπή και ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, που είχε φουντώσει για τα καλά ώσπου να φτάσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής από την Βεργίνα και να περιορίσουν την φωτιά. Ωστόσο, το σπίτι έγινε… καλοκαιρινό αφού η σκεπή καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σε όλα τα δωμάτια υπέστη σημαντικές ζημιές τόσο από την έκρηξη, όσο και από το… νερό που χρησιμοποιήθηκε για την κατάσβεση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More