Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Φυλακές Πάτρας: Δύο κρατούμενοι σοβαρά τραυματισμένοι

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή δύο αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, όταν αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με αυτοσχέδια μαχαίρια, που συνήθως οι έγκλειστοι κατασκευάζουν από… κουτάλια! Το αποτέλεσμα ήταν να κινδυνεύσουν και οι δυο να χάσουν τη ζωή τους.

Το περιστατικό συνέβη στη Β΄ πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται κυρίως αλλοδαποί. Οι δυο φυλακισμένοι αποφάσισαν ξαφνικά επιτεθούν ο ένας στον άλλο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ήρθαν στα χέρια και, μετά τις πρώτες γροθιές, δεν άργησαν να… αστράψουν τα μαχαίρια! Μέσα σε δευτερόλεπτα, σωριάστηκαν και οι δυο αιμόφυρτοι!

Οι συγκρατούμενοί τους ειδοποίησαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Που παρέλαβαν τους δυο τραυματίες και κάλεσαν ασθενοφόρα με τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η κατάστασή τους ήταν ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι οι γιατροί αναγκάστηκαν να τους βάλουν στο χειρουργείο, όπου έγινε συρραφή και αποκατάσταση των τραυμάτων τους και ήδη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, φυσικά φρουρούμενοι.

Η διεύθυνση των φυλακών ερευνά για τα αίτια που οδήγησαν στο επεισόδιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More