Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Κρήτη: Πέντε «νταήδες» εναντίον… μιας κοπέλας!

Επίδειξη κρητικής… παλικαριάς έκαναν πέντε νεαροί «νταήδες» στο Ηράκλειο σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας, με την οποία ο ένας από αυτούς είχε προσωπικές διαφορές! Οι… ντελικανήδες της επιτέθηκαν όλοι μαζί και αφού την εξευτέλισαν με απειλές και ύβρεις, την χτύπησαν κιόλας για να μάθει να μην τα βάζει με πέντε «άντρες»!

Ως ηθικός αλλά και φυσικός αυτουργός της απρόκλητης επίθεσης φέρεται ένας συνομήλικος του θύματος, ο οποίος φαίνεται πως φοβήθηκε ότι δεν θα τα έβγαζε πέρα μόνος του και κάλεσε σε βοήθεια τέσσερις φίλους του, άγνωστους στην 24χρονη γυναίκα.

Όλοι μαζί της επιτέθηκαν και, μετά από έντονη λογομαχία με απειλές και χυδαίες εκφράσεις, την ξυλοκόπησαν άγρια σε διάφορα σημεία του σώματός της προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες.

Η τραυματισμένη κοπέλα κατέφυγε στο Β' αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου και κατήγγειλε την επίθεση, υποβάλλοντας ταυτόχρονα μήνυση εναντίον του 24χρονου και των αγνώστων συνεργών του. Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More