Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΟΣΥΠΑ: Αναβάλουν τις κινητοποιήσεις για μετά το Πάσχα

Από τις 27 Απριλίου, αντί για την ερχόμενη Κυριακή όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, προτίθενται προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εξαιρέσιμων και αργιών τους για τέσσερις μήνες.

Η αναβολή των κινητοποιήσεων από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) έγινε, όπως αναφέρει η ίδια, σε ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην κίνηση της εορταστικής περιόδου.

Έτσι, η ΟΣΥΠΑ κήρυξε απεργία από τις 22:00 μέχρι τις 06:00 τις καθημερινές από τις 27 Απριλίου μέχρι το τέλος του έτους.

Από τις 28 Απριλίου, κήρυξε απεργία για όλες τις αργίες, επίσης μέχρι το τέλος του έτους, και από τις 29 Απριλίου για κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος του έτους.

«Οι ομοιοπαθείς με εμάς απλήρωτοι και με περικοπές μισθών και συντάξεων Έλληνες πολίτες» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΟΣΥΠΑ, «πιστεύουμε να κατανοήσουν ότι η ταλαιπωρία τους δεν οφείλεται σε εμάς αλλά σε όλους αυτούς που έφαγαν τα χρήματα του λαού και οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το κατάντημα».

Πάντως, η διοίκηση της ΥΠΑ έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απεργία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More