Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

23χρονη σε αμόκ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γιαγιά και τη θεία της

Πρωτοφανής αγριότητας έγκλημα συγκλονίζει τη Γλυφάδα.

Στις 10.15 το πρωί μία 23χρονη που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε με μαχαίρι την γιαγιά της 84 ετών και τη θεία της 59 ετών μετά από έντονο καυγά και μετά συνελήφθη.

Το άγριο έγκλημα συνέβη στην οδό Εφέσου 2 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Οι τρεις γυναίκες που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέμεναν μαζί, άρχισαν να διαπληκτίζονται. Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία γείτονες, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 23χρονη, έβγαινε εκτός εαυτού και ξεσπούσε στην 84χρονη γιαγιά της και την 59χρονη θεία της.

Όμως σήμερα το πρωί, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Η κοπέλα, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αποφάσισε να φτάσει στα άκρα. Σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε με μανία στο σώμα της ηλικιωμένης και στη συνέχεια της θείας της.

Γείτονες, που άκουσαν τη φασαρία και τις φωνές των δύο γυναικών κάλεσαν την Αστυνομία. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στη νεαρή και την οδήγησαν στο τοπικό τμήμα.

Από τύχη γλίτωσε ο 88χρονος παππούς που είχε βγει έξω νωρίτερα για βόλτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More