Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Σέρρες: Σάλος με ομοφυλοφιλικό βίντεο μεταξύ μαθητών!

Σοκ προκάλεσε στις Σέρρες η αποκάλυψη ενός οπτικού υλικού που είχε μαγνητοσκοπηθεί με κινητό τηλέφωνο και εμφάνιζε ομοφυλοφιλικές πράξεις μεταξύ δύο μαθητών, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου τους! Το βίντεο κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι μεταξύ όλων των μαθητών και έφτασε ως τον διευθυντή του λυκείου.

Οι σκληρές εικόνες των δυο αγοριών ηλικίας 17 χρόνων που έκαναν σεξ μεταξύ τους στις τουαλέτες του σχολείου, προκάλεσαν αναστάτωση και ανατριχίλα στο συμβούλιο καθηγητών και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του λυκείου, τα μέλη των οποίων δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ωστόσο, η υπόθεση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μην διασυρθεί το σχολείο, αλλά και τα ίδια τα παιδιά.

Οι δυο σύλλογοι συνεδρίασαν μυστικά με την παρουσία των γονέων των δυο παιδιών και αποφάσισαν να αποβληθούν από το σχολείο τους οι δύο πρωταγωνιστές του ερωτικού βίντεο, χωρίς να γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση. Έτσι, τα δυο παιδιά πήραν μετεγγραφή για άλλο σχολείο της περιοχής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν και τα δυο θα πάνε στο ίδιο!

1 σχόλια:

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο ένας από τους συμμαθητές μου ο Άκης Μπ....... μου έλεγε τα γνωστά που λέγαμε σε αυτές τις ηλικίες τα αγόρια μεταξύ μας (θα σε γ.......) κλπ. και εγώ του έλεγα σιγά, δεν φοβάμαι, κι εκείνος μου λέει πάμε στις τουαλέτες και με πήρε με το ζόρι εκεί.... Ήταν ψηλός , πολύ γεροδεμένος και δυνατός , τύπος αναρχικού (με αρβύλες , σκισμένο τζιν κλπ.) και μου έδωσε και κατάλαβα... Πάντως δεν το τραβήξαμε σε βίντεο ούτε έγινε σάλος...Θέλω να πω αυτά συμβαίνουν,πρέπει να απαγορευτούν τα κινητά και οι ηλεκτρονικές συσκευές στα σχολεία γιατί καταστρέφουν τη νεολαία μας :) fdrlk@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More