Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Τρίκαλα: Διαφήμιζε λαθραία τσιγάρα!

Πάνω στη λαχτάρα του να βγάλει ένα μεροκάματο που θα του επέτρεπε να περάσει αξιοπρεπώς λίγες μέρες, ένας νεαρός μετανάστης από την Μιανμάρ κυκλοφορούσε στα Τρίκαλα αναζητώντας… φωναχτά αγοραστές και διαφημίζοντας την συμφέρουσα τιμή στην οποία πωλούσε… λαθραία τσιγάρα!

Όπως είναι φυσικό, οι πρώτοι αγοραστές που εμφανίστηκαν ήταν οι… άνδρες της Ασφαλείας Τρικάλων, οι οποίοι τον άκουσαν να διαλαλεί το εμπόρευμά του! Μόλις τους έδειξε τα λαθραία πακέτα που είχε στην κατοχή του, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν οδηγήθηκε στα κρατητήρια του τμήματος.

Η καταμέτρηση αποκάλυψε ότι ο νεαρός αλλοδαπός είχε μαζί του, ούτε λίγο ούτε πολύ, 1.740 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν τις απαραίτητες ταινίες. Ωστόσο, στις ερωτήσεις των αστυνομικών, αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει από πού είχε προμηθευτεί την αρκετά μεγάλη ποσότητα λαθραίων. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Τρικάλων ο οποίος τον έστειλε στον ανακριτή για να δώσει τις σχετικές εξηγήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More