Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

«Μίλησαν» τα όπλα στην Κρήτη

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα ανάμεσα σε έναν 25χρονο και έναν 27χρονο από τον Κόκκινο Πύργο, στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού.

Οι δύο άνδρες καβγάδισαν για να λύσουν κάποιες διαφορές τους και τότε ο 25χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο έδαφος, κοντά στα πόδια του 27χρονου, ενώ δεν δίστασε να του επιτεθεί και να του προκαλέσει, με τα χέρια, επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο καβγάς σταμάτησε, προσωρινά όμως, καθώς το δεύτερο «επεισόδιο» έλαβε χώρα κοντά στο σπίτι του 27χρονου, στους Αγίους Δέκα, όπου ο 25χρονος πήγε «αρματωμένος» και έτοιμος για όλα!

Ενώ οι δύο άνδρες καβγάδιζαν, ο 27χρονος είδε δύο πυροβόλα όπλα στο κάθισμα του συνοδηγού μέσα στο αυτοκίνητο του 25χρονου και άρπαξε το ένα απ' αυτά. Τότε, ο 25χρονος βγήκε από το όχημα κι άρχισε να πυροβολεί με το άλλο όπλο. Δυστυχώς, τα σκάγια τραυμάτισαν μία γυναίκα που είχε την ατυχία να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σημείο.

Ο 27χρονος, στη θέα της αιμόφυρτης γυναίκας, έχασε τον έλεγχο του όπλου του, με αποτέλεσμα να κάνει… σουρωτήρι το αμάξι του 25χρονου, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Φεύγοντας έκρυψε σε σημείο κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας ένα κουτί με 16 πλήρη φυσίγγια και μια θήκη περίστροφου, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Το πιστόλι που απέσπασε ο 27χρονος παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις Μοίρες από αστυνομικούς του Α.Τ. Μοιρών και του ΤΑΕ Μεσσαράς για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Προανάκριση διενεργείται από Α.Τ. Μοιρών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More