Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ρόδος: Ανήλικοι διαρρήκτες και κλεπταποδόχοι

Δυο ανήλικα Ελληνόπουλα ηλικίας 16 και 17 χρόνων ήταν οι δράστες της κλοπής χρημάτων και χρυσαφικών μεγάλης αξίας από δυο σπίτια, τα οποία διέρρηξαν μέσα σε δυο 24ωρα στο Φαληράκι της Ρόδου! Αλλά και οι κλεπταποδόχοι που παρέλαβαν τα κλεμμένα μετρητά, ήταν μόλις 15 και 13 χρόνων και μάλιστα… κορίτσια!

Η πρώτη διάρρηξη είχε γίνει τη Μ. Δευτέρα, όταν οι δυο «άγουροι» κακοποιοί μαζί με έναν άγνωστο προς το παρόν συνεργό τους είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα της κατοικίας μιας γυναίκας και είχαν κλέψει χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 7.200 ευρώ. Τη Μ. Τετάρτη, διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο άλλο ένα σπίτι και άρπαξαν 1.400 ευρώ και χρυσά κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ!

Οι δράστες κράτησαν τα χρήματα και, μαζί με άλλα που εισέπραξαν από δυο ενήλικους Έλληνες στους οποίους πούλησαν τα κλοπιμαία και αναζητούνται, τα έδωσαν στις δυο ανήλικες φίλες τους! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου βρήκαν στην κατοχή των δυο κοριτσιών 3.288 ευρώ τα οποία κατέσχεσαν, αλλά συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους ενήλικους κλεπταποδόχους και τον συνεργό των δυο διαρρηκτών.

Άλλη μια διάρρηξη με πλούσια λεία έγινε τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής στην Ιαλυσό. Οι δράστες την κεντρική πόρτα της κατοικίας ενός 53χρονου και άρπαξαν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ, χρυσά κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή, δύο φωτογραφικές μηχανές, τέσσερα κινητά και μία ψηφιακή κάμερα, συνολικής αξίας 29.000 ευρώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More