Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αρης – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ο Αρης έκανε το come-back στην επανάληψη, ο Σάκης Τσιώλης το 4/4 (και με ανατροπή πάλι!!) κόντρα στο δημιούργημά του, τον Ολυμπιακό Βόλου και με το 2-1 οι Κίτρινοι παίζουν τα ρέστα τους για την πέμπτη θέση στην τελευταία αγωνιστική. Για να γίνει η ολική ανατροπή, ο Αρης θα πρέπει να κερδίσει στην Ξάνθη και ο Ολυμπιακός Βόλου να μην επικρατήσει του Παναθηναϊκού.

Ο Αρης πήρε από νωρίς τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο εμφάνισε σημάδια... προ Τσιώλη. Δυσκολία στο να μεταφερθεί το... τόπι στην αντίπαλη περιοχή και ο Ολυμπιακός Βόλου, παρότι είχε όλη τη βασική του άμυνα εκτός πλάνων, μπόρεσε να αμυνθεί με συνέπεια και ψυχραιμία, ενώ και ο Γιακούποβιτς ήταν εκεί, όποτε χρειάστηκε.

Και στο 31’, κόντρα στη ροή του αγώνα αφού το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο, σε μια βαθιά μπαλιά των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, η άμυνα του Αρη κόλλησε, ο Σολάκης βγήκε στην πλάτη, πρόλαβε τον Βελλίδη ο οποίος έπεσε πάνω του. Πέναλτι σωστό από τον Κάκο και το αξιοποίησε ο Ουμπίντες, δίνοντας το προβάδισμα στους Βολιώτες!

Ο Τσιώλης έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά και έκανε αλλαγή τακτικής στο 37’, βγάζοντας τον Μενδρινό και περνώντας στο ματς τον Κόκε. Προφανώς για να πιέσει περισσότερο αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν προέκυψε κάτι το αξιοσημείωτο από τους Κίτρινους, που εμφανώς βρίσκονταν σε σύγχυση.

Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Πορτίγια ισοφάρισε (49’), ο Κάκος ακύρωσε γκολ του Αρη (56’) το οποίο κανείς δεν κατάλαβε γιατί και στο 58’ ο Νέτο έβαλε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του, έσπρωξε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από το ψαλιδάκι του Κόκε. Η ανατροπή είχε γίνει και στη συνέχεια αυτό που έπρεπε να κάνει ο Αρης ήταν να ελέγξει το ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε μετά το 75’ στην προσπάθειά του να βρει το γκολ της ισοφάρισης, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 82’ με τον Γκότοβο, αλλά ο Βελλίδης είπε όχι. Και με το θρίλερ στις καθυστερήσεις και υποψία πέναλτι στο χέρι του Μίσελ, ο Αρης κράτησε το πολύτιμο 2-1 και πάει για τα... ρέστα του στην Ξάνθη. Ελπίζοντας φυσικά και στον Παναθηναϊκό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More