Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ 1-1

Καβάλα και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 απόψε στο Ανθή Καραγιάννη. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε το ματς, αλλά κατά διαστήματα οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα. Φωνάζουν πάντως οι Αργοναύτες για τα ακυρωθέν γκολ του Ονουάτσι.

Ο Καζάκης αιφνιδίασε την Καβάλα και το ματς πήρε περίεργη τροπή σχεδόν με το καλημέρα. Ο Έλληνας φορ βρήκε δίχτυα στο 2΄, η Ξάνθη έλεγξε τη μεσαία γραμμή και δεν έδωσε χώρους στους γηπεδούχους. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι οι Αργοναύτες να ισορροπήσουν και να απειλήσουν. Το έκαναν με τον Ρίος να είναι ιδιαίτερα απειλητικός, ωστόσο όταν ο Ονουάτσι σκόραρε στο 32΄, η βοηθός διαιτητή τον χρέωσε με οφ σάιντ που δεν ήταν.

Ο Νικουλάε ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και η Καβάλα έκανε το 1-1 σε ένα καλό χρονικό σημείο. Υπάρχει πάντως υποψία φάουλ του Αμπντούν στον αμυντικό της Ξάνθης πριν την τελική πάσα.

Και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ με κάθε τρόπο με τους ακρίτες να δείχνουν πιο απειλητικοί, αλλά την Καβάλα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Τρίτο γκολ δεν μπήκε και ο αγώνας έμεινε στο «Χ» με τον Αντεφέμι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More