Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Κέρκυρα - Εργοτέλης 1-0

Η Κέρκυρα πήρε μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό (1-0) θα δώσει και του χρόνου το παρόν στη Σούπερ Λιγκ!

Οι παίκτες της Κέρκυρας ήξεραν τι ήθελαν από το παιχνίδι και φρόντισαν να το πάρουν! Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 1-0. Οι... αδιάφοροι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Κωνσταντόπουλου με μακρινά σουτ των Λεάλ και Χαντί και δύσκολα έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία των Φαιάκων.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Κέρκυρας έδειξαν το απαιτούμενο πάθος στο παιχνίδι της... χρονιάς, προσπάθησαν να απειλήσουν από το ξεκίνημα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 9', όταν ο Αθανασίου έκανε δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Καλαντζή και τελικά πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0. Στο 29' ο Αθανασίου δήλωσε και πάλι «παρών», όταν μπλόκαρε τη μπάλα σε κεφαλιά του Καλαντζή, όμως δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα του 1' αργότερα. Ο Καλαντζής βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη και με πολύ ωραίο διαγώνιο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των Κρητικών και πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την Κέρκυρα.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με το πρώτο σουτ να προέρχεται από την πλευρά των Κρητικών με τον Λεάλ στο 48', ενώ και η δεύτερη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, όταν ο Χαντί επιχείρησε ένα σουτ από τα πλάγια στο 55' και ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες της Κέρκυρας ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για το δεύτερο γκολ, που θα έβαζε πρόωρο τέλος στο παιχνίδι, χωρίς να τα καταφέρουν. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 69', όταν ο Καλαντζής βρέθηκε και πάλι στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Γραμμόζη, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Αθανασίου έδιωξε και σε αυτή την περίπτωση με δυσκολία.

Οι δύο ομάδες έδειξαν να αποδέχονται τη... μοίρα τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά το 70' έριξαν... ταχύτητες, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο του παιχνιδιού να λάβει διαδικαστικό χαρακτήρα. Παιχνίδι κέντρου, με ελάχιστες φάσεις, το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ! Ο Ολίσε αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 2' των καθυστερήσεων και ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με 10 παίκτες για τις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More