Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0

Ο Πανιώνιος μπορεί να μην κέρδισε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στη Νέα Σμύρνη, αλλά με το 0-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία και πλέον κάνει σχέδια για τη νέα χρονιά, που ελπίζει να είναι καλύτερη από την φετινή.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να το καθαρίσει και να κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους έγινε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Σιόβας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η πίεση των παικτών του Τάκη Λεμονή συνεχίστηκε και μέχρι το 30’ είχε άλλες τρεις καλές φάσεις με τον Μπάλαμπαν, τον Μήτρογλου και τον Σάμαρη, οι οποίες όμως δεν ανησύχησαν τον Φερναντές.

Την καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου είχε ο Πανσερραϊκός, κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Σουμπίνιο στο 37’ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Πρελ, ενώ στη συνέχεια ο Νταλέ την έστειλε στον Άγιο Ανδρέα.

Ότι δεν κατάφερε ο μέσος των «λιονταριών» παραλίγο να πετύχει δυο λεπτά αργότερα στην απέναντι εστία ο Μπάλαμπαν, αλλά το σουτ του έφυγε ξυστά άουτ. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς δεν ήταν ο ίδιος με το πρώτο μισό. Οι φάσεις λιγοστές, αφού οι γηπεδούχοι θέλησαν πρώτα να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν αρκετά πίσω με σκοπό να μην χάσουν.

Τελικά το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More