Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κλέβουν για να εξασφαλίσουν αναγκαία είδη

Η οικονομική αδυναμία λόγω των επιπτώσεων της κρίσης στα νοικοκυριά, έχει φέρει κάποιους σε τόσο μεγάλη απόγνωση ώστε καταφεύγουν στην κλοπή για να εξασφαλίσουν κάποια αναγκαία είδη! Συνήθως, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πράξης τους, όπως συνέβη σε ένα ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη.

Το ζευγάρι των Ελλήνων που επισκέφθηκε ένα κατάστημα παιδικών ρούχων στο κέντρο της πόλης, χρειαζόταν ρούχα για το μωρό του αλλά δεν διέθετε χρήματα. Έτσι, εντόπισαν αυτά που ήθελαν, τα έκρυψαν μέσα στο καροτσάκι του μωρού και προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Όμως, τους αντιλήφθηκε η υπεύθυνη του καταστήματος, τους ακινητοποίησε και όταν βρήκε τα μωρουδιακά αξίας 56 ευρώ κάλεσε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης οι οποίοι συνέλαβαν το ανδρόγυνο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Στην Πάτρα, οι δύο ανήλικοι μετανάστες και ένας μεγαλύτερος σε ηλικία που μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στη μαρίνα του λιμανιού, προσπάθησαν να κλέψουν μερικά τρόφιμα για να χορτάσουν την πείνα τους και, μαζί με αυτά, έκρυψαν στα ρούχα τους και μερικά μπουκάλια με ποτά. Όμως, ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι αλλοδαποί συνελήφθησαν. Ο ενήλικος κρατήθηκε, ενώ οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More