Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Σύλληψη ιδιοκτήτη βυρσοδεψείου στο Ρέθυμνο

Στη σύλληψη ιδιοκτήτη βυρσοδεψείου στο Ρέθυμνο προχώρησε το Λιμεναρχείο καθώς διαπιστώθηκε ότι μολύνει τη θαλάσσια περιοχή στη Μύτη του Γρύντα.

Την Τετάρτη στις 13:20, μικτό κλιμάκιο από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρεθύμνου, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας καθώς και του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, μετέβη στην περιοχή «ΜΥΤΗ ΓΡΥΝΤΑ» Ν. Ρεθύμνου, για τη διενέργεια ελέγχου στις παράκτιες εγκαταστάσεις βυρσοδεψείου.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε η διοχέτευση αποβλήτων, χρώματος μπεζ, συνοδευόμενων από δυσοσμία, μέσω υπόγειου πλαστικού αγωγού από τις δεξαμενές συγκέντρωσης υγρών αποβλήτων του βυρσοδεψείου σε βραχώδη ακτή με κατάληξη στη θάλασσα και την πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Η ανωτέρω χαρακτηρίζεται αυτοδιαλυόμενη και ως εκ τούτου δεν υφίσταται ζήτημα αντιμετώπισής της.
Από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Την Πέμπτη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε δικάσιμο στις 29 του μήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More