Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σπείρα με δέκα κρησφύγετα στην Ξάνθη

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… δέκα κρησφύγετα διέθετε η σπείρα διαρρηκτών που είχε ρημάξει τα σπίτια και τα διαμερίσματα σε οικισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Όμως, τα μέλη της έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το ένα μετά το άλλο και στην κατοχή τους βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία.

Οι έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Ξάνθης και του τμήματος Γενισέας κράτησαν πολύ καιρό, αλλά τελικά πέντε από τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενα για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι συνεργοί τους, με τους οποίους είχαν διαπράξει σωρεία διαρρήξεων.

Σε εννέα σπίτια και μια αποθήκη στους οικισμούς Παλαιό Κατράμιο, Βαφέικα και Εύλαλο Ξάνθης κατασχέθηκαν δεκάδες υπολογιστές, τηλεοράσεις, συσκευές dvd, ηχοσυστήματα, πλυντήρια, ποδήλατα, δίσκοι κοπής, χορτοκοπτικά και άλλα αγροτικά εργαλεία, τσιγάρα, είδη παντοπωλείων και προϊόντα από πρατήρια καυσίμων, αξεσουάρ αυτοκινήτων, αλυσοπρίονα, τροχοί, διαρρηκτικά εργαλεία, καλώδια ΔΕΗ και ΟΤΕ, κυνηγετικά όπλα και τα δύο αγροτικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την μεταφορά τους.

Ήδη έχουν κληθεί τα θύματα διαρρήξεων για να αναγνωρίσουν τα κλεμμένα αντικείμενά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More