Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Καβάλα

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας αναστάτωσε την Καβάλα, με δράστη έναν 43χρονο που κακοποίησε την σύζυγο και τα δύο παιδιά του. Ο δράστης δεν περιορίστηκε στην οικογένειά του, αλλά απείλησε και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν, με μαχαίρι!

Ο 43χρονος ομογενής από την Γεωργία έχασε εντελώς τον έλεγχο όταν διαπληκτίστηκε με την γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του και άρχισε να τους χτυπάει με χέρια και πόδια προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Σαν να μην έφτανε αυτό, τους εξύβρισε και τους απείλησε με ένα μαχαίρι που κρατούσε. Μπροστά στον κίνδυνο, εκείνοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επιχείρησαν να συλλάβουν τον μαινόμενο 43χρονο. Όμως, εκείνος τους απείλησε με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ο δράστης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας και θα προσαχθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, της εξύβρισης και της απειλής κατά αστυνομικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More