Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Europa League: Απόψε κλείνουν οι θέσεις για τα ημιτελικά

Πορτογάλοι και οι άλλοι! Κάπως έτσι έχει η κατάσταση στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, αφού όχι όχι μόνο συμμετέχουν τρεις ομάδες από τη χώρα στους «8», αλλά και οι τρεις έχουν το πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά, μετά από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Μαζί τους και η Βιγιαρεάλ που στο πρώτο ματς είχε νικήσει την Τβέντε με το εντυπωσιακό 5-1. Υπόθεση της ιβηρικής χερσονήσου η φετινή διοργάνωση, που δεν αποκλείεται να εχει και πορτογαλικό τελικό.

Η Πόρτο θα βρεθεί στη Μόσχα για την κόντρα με τη Σπαρτάκ. Στο πρώτο ματς τη συνέτριψε με σκορ 5-1, οπότε θεωρητικά δεν θα τις λείψουν απόψε οι Γκονζάλες και Μπελούτσι. Η Βιγιαρεάλ, που φιλοξενείται από την Τβέντε.

Πηγαίνει στην Ολλανδία με όπλο το 5-1 στο "Μαδριγαλ", αλλά και τις σημαντικές απουσίες των Νιλμάρ, Καθόρλα, Σένα, Άνχελ, Γκονσάλο και Ολίβα. οι νικήτριες των δύο παραπάνω αγώνων τίθενται αντιμέτωπες στα ημιτελικά.

Στο «Φίλιπς Στάντιον» η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Μπενφίκα και το 4-1 από την αναμέτρηση στη Λισσαβόνα δίνει σαφές προβάδισμα στους "αετούς" που έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από 17 χρόνια.

Στους "4" υπάρχει περίπτωση να συναντήσει την Μπράγκα που έχει προβάδισμα μετά το 1-1 στο Κίεβο κόντρα στην Ντινάμο. Χωρίς Μιγκέλ Γκαρσία και Κακά οι Πορτογάλοι, χωρίς Σεφτσένκο οι Ουκρανοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More