Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΟΡΤΟ 2-5


Με συνοπτικές διαδικασίες εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League, όπου λογικά θα την περιμένει η Βιγιαρεάλ, η Πόρτο. Οι “δράκοι” δεν αρκέστηκαν στο... μαξιλάρι που είχαν αποκτήσει μετά το 5-1 του “Ντραγκάο” κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας και με το 5-2 μέσα στο παγωμένο “Λουζνίκι” ολοκλήρωσαν και τυπικά τη δουλειά. Αυτή ήταν η 10η σερί νίκη των “δράκων” σε όλες τις διοργανώσεις.

Ανοιχτό το ματς στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από νωρίς το γκολ, σε ένα ζευγάρι που είχε κριθεί από τα όσα έγιναν στο Οπόρτο. Πιο απειλητικοί οι Πορτογάλοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28', σε μια φάση που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Φαλκάο και Χουλκ συνδυάστηκαν άψογα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Βραζιλιάνο άσο να διανύει όλο το γήπεδο και βρισκόμενος απέναντι από τον Ντίκαν να πλασάρει άψογα για το 0-1.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Φουσίλε έδωσε τη θέση του στον Σαπουνάρου, πιθανότατα έχοντας υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης, μετά από δυνατή σύγκρουση με τον Τζιούμπα. Η Πόρτο απλοποίησε τα πράγματα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από κόρνερ του Χουλκ ο Κριστιάν Ροντρίγκες με εξαιρετική κεφαλιά πρόλαβε συμπαίκτες και αντιπάλους για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, στην πρώτη ουσιαστικά φάση ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3, με τον Φαλκάο αρχικά να νικιέται σε τετ α τετ από τον Ντίκαν, αλλά στην επαναφορά να στρώνει τη μπάλα στον επερχόμενο Γκουαρίν που δεν θα μπορούσε να αστοχήσει, ουσιαστικά προ κενής εστίας. Ο Τζιούμπα στο 52' με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μείωσε σε 1-3, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Φαλκάο με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Χουλκ και πρώτη κεφαλιά του Ροντρίγκες, έγραψε το 1-4 σαν σε προπόνηση.

Συνδυασμός Τζιούμπα και Αρί στο 72' για το 2-4, με τον τελευταίο να τριμπλάρει ακόμα και τον Έλτον, με τους Ρώσους να είναι σαφώς πιο απειλητικοί μέχρι το φινάλε, αλλά αντί για το 3-4 να έρχεται στο 89' το τελικό 2-5. Ο Τζέιμς Ροντρίγκες με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Ρούμπεν Μίκαελ προ κενής εστίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More