Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΤΑ: Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Βουλιαγμένης

Ενέκρινε το οριστικό αποτέλεσμα προεπιλογής (Α' φάση του διαγωνισμού) για τη 40ετή εκμίσθωση της μαρίνας Βουλιαγμένης, το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ). Παράλληλα ενέκρινε την εκκίνηση των διαδικασιών της Β' φάσης του διαγωνισμού με τη σύνταξη των τευχών Β΄φάσης τα οποία θα καταρτιστούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση προεπελέγη το σύνολο των σχημάτων που υπέβαλαν προσφορές καθότι όλα πληρούσαν τα κριτήρια τεχνικής και οικονομικής-χρηματοοικονομικής επάρκειας. Συγκεκριμένα πρρόκειται για τους:

1. J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.

2. ΕΝΩΣΗ "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.

3. LAMDA DEVELOPMENT S.A.

4. ΟΛΥΜΠΙΚ ΜΑΡΙΝ Α.Ε.

5. ΕΝΩΣΗ "FOLLI FOLLIE GROUP-SETUR SERVIS TURISTIK A.S."

6.ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε

7.ΕΝΩΣΗ "ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.-ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Α.Ε."

Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας

Όσον αφορά στο ακίνητο Καλών Νερών Μαγνησίας, από το Δ.Σ της ΕΤΑ Α.Ε. αποφασίστηκε η ακύρωση του διαγωνισμού δύο φάσεων, που ήταν σε εξέλιξη από το 2008, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προχωρήσει στη Β' φάση, και προκήρυξε νέο διαγωνισμό αξιοποίησης σε μία φάση. Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι και οι χρονικές διαδικασίες δεν θα παραταθούν και θα προσελκυσθεί μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Στις προσεχείς εβδομάδες θα δημοσιευθεί το τεύχος διαγωνισμού και η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.Αντικείμενο του διαγωνισμού θα είναι η 50ετής εκμίσθωση του ακινήτου για τη δημιουργία ξενοδοχειακών και λοιπών υποστηρικτικών υποδομών. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο Νομό Μαγνησίας σε απόσταση 15 χλμ. ανατολικά της πόλης του Βόλου και ανήκει στο Δήμο Μηλεών, πρώην Κοινότητα Κάτω Γατζέας, επί των ακτών του Παγασητικού κόλπου.

Πρόκειται για παραθαλάσσιο κτήμα εκτάσεως 172.765 τ.μ. σύμφωνα με πρόσφατη αποτύπωση της ΕΤΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More