Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ 2-1

Το πρώτο βήμα των «αετών» για ακόμα έναν ευρωπαϊκό τελικό έγινε. Η Μπενφίκα επικράτησε με 2-1 της Μπράγκα και πλέον θα πάει στον επαναληπτικό για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Πάντως, δεν πρέπει να ξεγράφουμε την πάντα μαχητική Μπράγκα, η οποία ουκ ολίγες φορές φέτος μας έχει εκπλήξει!

Μπορεί η Μπράγκα να είναι πρωτάρα σε αυτού του μεγέθους τους αγώνες, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς καθόλου άγχος και χωρίς τρακ. Για ένα περίπου δεκάλεπτο ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στον χώρο του κέντρο και έδειχνε αποφασισμένη για όλα.

Από το 10’ και μετά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πήραν την πρωτοβουλία και άρχισαν τις επισκέψεις στην εστία του Αρτούρ, με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους τον Όσκαρ Καρντόσο (που είχε και δοκάρι) και τον Χαβιέ Σαβιόλα, χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η πίεση αυτή συνεχίστηκε και παραλίγο να αποδώσει καρπούς τέσσερα λεπτά πριν από το ημίχρονο με τον Αϊμάρ, όμως τελικά οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Άξιο αναφοράς ήταν και το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήδη στο πρώτο μισό είχαν τρεις κάρτες, έναντι καμίας της Μπενφίκα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλύτερο ρυθμό από ότι το πρώτο και μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του ο Ζαρντέλ βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και σημείωσε το πρώτο του τέρμα, δίνοντας προβάδισμα στην Μπενφίκα.

Τα πανηγύρια όμως για τους πρωτευουσιάνους κράτησαν μόλις τρία λεπτά, αφού στο 53’ ο Βαντίνιο με κεφαλιά και αφού έπιασε εκτός θέσης τον Ρομπέρτο έφερε και πάλι το ματς στα ίσια παγώνοντας τους «αετούς». Η γρήγορη ισοφάριση δεν επηρέασε την παρέα του Καρντόσο και με τον Παραγουανό σημαιοφόρο πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 59ο λεπτό, έπειτα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Μετά το 2-1 οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, διπλασιάζοντας τις επισκέψεις τους στην εστία του Ρομπέρτο, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φέρουν για δεύτερη φορά το ματς στα ίσια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More