Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ελλάδα: Δημοφιλής προορισμός των Ευρωπαίων

Στο τοπ 3 των δημοφιλέστερων ευρωπαϊκών προορισμών για το 2011, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με το hotel.info, ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά site στο κόσμο.

Η χώρα μας αφήνει πίσω της τις Πορτογαλία, Αυστρία και Τουρκία και σύμφωνα με το μεγάλο site, online ξενοδοχειακών κρατήσεων, οι Έλληνες οικοδεσπότες περιμένουν για φέτος πολλούς φιλοξενούμενους κυρίως από τη Γαλλία και την Ιταλία.

Με το 8 % περίπου η Ελλάδα καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ακολουθούμενη από τις λευκές παραλίες και τους φοίνικες της Καραϊβικής. Τα ελληνικά ξενοδοχεία περιμένουν και φέτος αυξημένη τουριστική κίνηση από τη Γερμανία και την Ισπανία, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, περίπου το 4 % των Γερμανών τουριστών προγραμματίζει καλοκαιρινή διαμονή στην Ελλάδα.

Η δημοσκόπηση του hotel.de, διεξήχθη στα τέλη Μαρτίου του 2011 μεταξύ περίπου 11.000 πελατών κρατήσεων στις χώρες Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία.

Στους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στη συνολική κατάταξη κατά την καλοκαιρινή σεζόν του 2011 συγκαταλέγονται επίσης η Πορτογαλία, η Αυστρία και η Τουρκία, με την Πορτογαλία να είναι ιδιαίτερα αγαπητή κυρίως στον άμεσο γείτονά της, την Ισπανία. Η Τουρκία αναμένει κυρίως τουρίστες από τη Γερμανία, αλλά και από τη Γαλλία.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστους τους Ευρωπαίους αφού οι περισσότεροι διαλέγουν τις χώρες τους ως πρώτη επιλογή για τις διακοπές τους. Η δημοσκόπηση του hotel.info δείχνει ότι, οι εγχώριες διακοπές είναι οι δημοφιλέστερες. Μάλιστα, οι Γάλλοι φαίνεται να μένουν πιστοί στην πατρίδα τους το καλοκαίρι του 2011 καθώς περίπου το 60 % των Γάλλων συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση σκοπεύει να περάσει τις διακοπές του στην πατρίδα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More