Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ξύπνησε από τον θόρυβο και οι ληστές τον σκότωσαν

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 03.00 στο σπίτι του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ορχωμενού, Γιάννη Βέργου στον Πύργο του Ορχομενού Βοιωτίας. Οι 4 δράστες τον έπιασαν στον ύπνο. Μπήκαν μέσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.

Ένας θόρυβος που έκαναν όμως, ξύπνησε τον 75χρονο που κοιμόταν με τη γυναίκα του, ενώ πετάχτηκε από το κρεβάτι και ο 47χρονος γιος τους, που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απέναντι από τους 4 ληστές και τότε εκείνοι δεν δίστασαν. Ένας από αυτούς, όπλισε και τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος, μπροστά στα μάτια της έντρομης γυναίκας του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν τον 40χρονο γιο του και τραυμάτισαν ελαφρά την σύζυγό του.

Όπως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών κοντά στο Κυπαρίσσι Αταλάντης. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο, που υπέστη ζημιά όταν έσπασε το κάρτερ. Προσπάθησαν μάλιστα να κάψουν το όχημα για να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία, χωρίς όμως αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από το Γαλάτσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More