Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

84χρονη στην Ελβετία έκανε ευθανασία!

Σοκ έχει προκαλέσει η απρόσμενη κίνηση μιας γυναίκας: η 84χρονη Nan Maitland αν και σχετικά υγιής, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, με ευθανασία. Ο λόγος που προέβη σε αυτήν την κίνηση, ήταν γιατί έπασχε από αρθρίτιδα. Η ίδια είχε δηλώσει πως δεν άντεχε άλλο τον πόνο και έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση. Πριν από αυτήν την πράξη, παρέθεσε δείπνο στην οικογένεια της, σε πανάκριβο ξενοδοχείο, πέντε αστέρων.

Η ευθανασία πραγματοποιήθηκε σε κλινική στην Ελβετία από τον γιατρό Michael Irwin, ο οποίος έχει εμπειρία, μιας και το είχε ξανακάνει οχτώ φορές. Όμως ο συγκεκριμένος γιατρός, έχει διαγραφεί από τα ιατρικά μητρώα εδώ και έξι χρόνια, εξαιτίας των ευθανασιών στις οποίες προχώρησε.

Η 84χρονη άφησε μάλιστα και σημείωμα στο οποίο ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το γράμμα, με τη βοήθεια του καλού Ελβετού, θα έχω πάει για τον αιώνιο ύπνο». Συνέχισε λέγοντας ότι τα τελευταία χρόνια, ο πόνος ήταν περισσότερος από την χαρά και ότι δεν μπορούσε άλλο να περιμένει.

Πάντως υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις κατά της ευθανασίας, αλλά και από τον ελβετικό ιατρικό σύλλογο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More