Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ηράκλειο: Απλήρωτα τα ταξί για τις μεταφορές μαθητών

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες επαρχιακών ταξι του Ηρακλείου που έχουν αναλάβει το μεταφορικό έργο μαθητών από απομακρυσμένους οικισμούς του νομού και οι οποίοι , παρά τις επανειλλημένες υποσχέσεις των αρμοδίων , δεν έχουν ακόμα πληρωθεί.

Ήδη από σήμερα αρκετά ταξι σταμάτησαν την μεταφορά μαθητών, ακόμα και αυτών με ειδικές ανάγκες, αφού- όπως τονίζουν- δεν έχουν την δυνατότητα ούτε του εφοδιασμού των οχημάτων τους με πετρέλαιο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαρχιακών Ταξί "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" Μανώλη Τοψή, καταβάλλονται προσπάθειες να συναντηθούν για μία ακόμη φορά με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο οικονομικό τους αδιέξοδο .

"Η Περιφέρεια ρίχνει το μπαλάκι στο Υπουργείο και το Υπουργείο στην Περιφέρεια και εμείς βρισκόμαστε "ξεκρέμαστοι" αφού δεν έχουμε πλέον ούτε τη δυνατότητα να καλύψουμε τα λειτουργικά μας έξοδα" , υπογράμμισε στο Cretalive o κ. Τοψής.

Υπενθυμίζεται ότι τα οφειλόμενα μόνο στα ταξι για την μεταφορά μαθητών του νομού Ηρακλείου, τόσο το σχολικό έτος 2009-2010 όσο και το τρέχον , υπερβαίνουν το 1 εκ. ευρώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More