Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έπιασαν τους έμπορους, όχι όμως και το φορτίο

Ναρκωτικά από την Αλβανία έκαναν… εισαγωγή στη χώρα δύο 34χρονοι Έλληνες φίλοι που συνελήφθησαν στη Νότια Κέρκυρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για την παράνομη δραστηριότητά τους. Όμως, βρήκαν πολύ μικρή ποσότητα στην κατοχή τους, αν και τα στοιχεία που ανακάλυψαν έδειχναν ότι διέθεταν πολύ μεγαλύτερη την οποία πιθανότατα πρόλαβαν να πουλήσουν!

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην αποθήκη του ενός 34χρονου, στην οποία βρήκαν 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης χωρισμένα σε τρείς συσκευασίες. Όμως, τα υπολείμματα «φούντας» που βρήκαν σε δυο ταξιδιωτικούς σάκους, έδειχναν ότι η αρχική ποσότητα είχε βάρος αρκετά κιλά!

Ο 34χρονος ομολόγησε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος γλίτωσε τη σύλληψη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Εντούτοις, τα τρία κινητά που βρέθηκαν στα σπίτια και των δύο κατασχέθηκαν και ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ενώ κατασχέθηκε και ένα σκάφος που ανήκει στον συλληφθέντα, ως μέσο διευκόλυνσης για την μεταφορά ναρκωτικών.

Χασίς όλων των… ειδών είχε στην κατοχή του ένας 21χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Κοζάνη. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας βρήκαν στο σπίτι του μία συσκευασία με «φούντα» βάρους 87,3 γραμμαρίων και άλλη μία με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα») βάρους 51,3 γραμμαρίων. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More