Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ταραχές στην πόλη Χομς στην Συρία

Δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην πόλη Χομς της Δυτικής Συρίας, μια ημέρα μετά τις επικήδειες τελετές 14 διαδηλωτών, όπως έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο αλ-Τζαζίρα. Οι κυβερνητικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν επίσης δακρυγόνα, για να ανακτήσουν τον έλεγχο της κεντρικής πλατείας της Χομς.

«Πυροβολισμοί ακούγονται σε όλη την πόλη» δήλωσε στους New York Times μια γυναίκα που κατοικεί κοντά στην πλατεία. «Τα τζαμιά απευθύνουν όλα εκκλήσεις για βοήθεια. Φοβόμαστε ότι σκοτώθηκαν πολλοί στην πλατεία».

Aξίζει να αναφερθεί ότι χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ, για να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την «πλατεία του Ρολογιού» και έδωσαν εντολή στους διαδηλωτές να διαλυθούν στις 2.30 π.μ., εξαπολύοντας προειδοποιητικά πυρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More