Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Νέες απεργίες στα λεωφορεία

Μπορεί το επίμαχο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες να ψηφίστηκε από τη Βουλή, ωστόσο, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ταλαιπωρώντας ακόμα πιο πολύ τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν το απόγευμα της Τέταρτης, στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, απεργιακές κινητοποιήσεις έως το τέλος του μήνα.

Την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου και την Δευτέρα 21 του μηνός, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Την Τετάρτη, 23 του μηνός, τα λεωφορεία, όπως και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Χειρόφρενο από τις 11 έως τις 16:30 θα τραβήξουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και την Παρασκευή, 25 του μηνός, ενώ τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More