Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το όμορφο ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ και όπως διεμήνυσε ο Μπρούνο Τσιρίλο οι παίκτες του δικεφάλου του βορρά είναι πανέτοιμοι για να αποδείξουν και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:05, ΑΝΤ1) πως δεν θέλουν να ξυπνήσουν! Ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα επιδιώξει στην κατάμεστη Τούμπα να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους “16” του Europa League.

Αυτό που ενώνει τις δύο ομάδες είναι πως δεν έχουν και λίγα προβλήματα για να πονοκεφαλιάζουν οι Μάκης Χάβος και Λεονίντ Σλούτσκι. Ο Έλληνας τεχνικός περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τον Ίβιτς, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά λίγο αργότερα τραυματίστηκε ο Λίνο.

Τελικά, ο Βραζιλιάνος δεν έχει κάτι σοβαρό και λογικά θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα των γηπεδούχων. Από την άλλη πλευρά, ακόμα πιο δύσκολο το έργο για την ενδεκάδα για τον Ρώσο τεχνικό που δεν έχει σίγουρα στη διάθεση του τους Σεκού και Γκονζάλες, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί εάν θα μπορούν να αγωνιστούν οι Χόντα και Λοβ, τα δύο “βαριά όπλα” της ΤΣΣΚΑ. Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα των φιλοξενούμενων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More