Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ρεκόρ: 40 διαρρήξεις μέσα σε 17 ημέρες 4 νεαροί στην Καβάλα!

Έβγαζαν «μεροκάματο» από τις διαρρήξεις που έκαναν σε αυτοκίνητα, τέσσερις νεαροί φίλοι στην Καβάλα. Οι «επιδόσεις» τους, μάλιστα, ήταν εντυπωσιακές καθώς είχαν χτυπήσει 40 αυτοκίνητα μέσα σε μόλις 17 ημέρες! Πάντως, πιο μεγάλες ήταν οι ζημιές που προκαλούσαν στα οχήματα, παρά η λεία τους.

Οι τέσσερις δράστες ηλικίας 21, 23, 29 και 31 χρόνων έδρασαν τις πρώτες 17 ημέρες του Ιανουαρίου σε διάφορες περιοχές της Καβάλας, αλλά η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε όταν ο πρώτος από αυτούς επιχείρησε να διαρρήξει μια ταβέρνα στην περιοχή της Κάρυανης και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Η έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπών από αυτοκίνητα κι έτσι ο 21χρονος υποχρεώθηκε να αποκαλύψει και τους συνεργάτες του.

Οι δράστες ομολόγησαν συνολικά 40 κλοπές σε αυτοκίνητα, των οποίων έσπαζαν το παράθυρο του οδηγού και έκλεβαν ό,τι έβρισκαν. Στις 17 ημέρες της δράσης τους, έκλεψαν συνολικά 400 ευρώ, δύο κινητά αξίας 600 ευρώ, δύο GPS, μία φορητή τηλεόραση με ενσωματωμένο DVD PLAYER, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία φωτογραφική μηχανή, ένα μπουφάν πιστωτικές κάρτες, USB και διάφορα άλλα αντικείμενα!

Μάλιστα, έκαψαν ένα από τα αυτοκίνητα το οποίο έκλεψαν από τις Κρηνίδες και το χρησιμοποίησαν στις μετακινήσεις τους, ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More