Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Την έκλεψε η υποψήφια... νοικάρισσα!!!

Η γυναίκα που έκλεισε ραντεβού με την ιδιοκτήτρια ενός προς ενοικίαση διαμερίσματος στο Ηράκλειο Κρήτης, έδειχνε σοβαρή και εξέτασε προσεκτικά όλους τους χώρους. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, όμως, σκοπός της δεν ήταν να νοικιάσει το σπίτι, αλλά να… βουτήξει το κινητό της ιδιοκτήτριας! Την πρόδωσαν, όμως, οι κάμερες ασφαλείας ενός διπλανού καταστήματος!

Η κλοπή είχε γίνει στις 7 Απριλίου όταν, μετά την αποχώρηση της επίδοξης ενοικιάστριας, η 54χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος ανακάλυψε ότι το αξίας 150 ευρώ κινητό της είχε κάνει… φτερά. Έτσι, κατέφυγε στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου, χωρίς ωστόσο να περιμένει να βρεθεί η άγνωστη γυναίκα.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν την άκρη του νήματος που θα τους οδηγούσε στα ίχνη της. Η κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας είχε καταγράψει την δράστιδα να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που είχε παρκάρει ακριβώς απ’ έξω! Από τον αριθμό κυκλοφορίας, εξακρίβωσαν την ταυτότητα της 48χρονης ιδιοκτήτριάς του και την προσήγαγαν στο τμήμα, όπου την αναγνώρισε με βεβαιότητα η 54χρονη! Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της, χωρίς όμως να συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More