Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Με μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας του Καλλικράτη οι ψεκασμοί για τα κουνούπια

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη μειοδότη στο διαγωνισμό για την καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια.

Η σχετική πίστωση που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ εγκρίθηκε και προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης αφού εντός των ημερών θα αναδειχθεί ο ανάδοχος του έργου. Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, οι πιστώσεις φαίνεται να επαρκούν για το έργο της καταπολέμησης, που από φέτος θα έιναι πιο προηγμένη τεχνολογικά και θα αφορά αποκλειστικά σε εναέριες ρίψεις.

Αυτό όμως που δεν επαρκεί απόλυτα είναι ο χρόνος, αφού δεν αμανένετα να ξεκινήσουν οι ρίψεις πριν από τα μέσα του Μαίου, ημερομηνίες οριακά εντός του αναγκαίου χρόνο που απαιτείται για να είναι η καταπολέμηση αποτελεσματική. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε διάφορα ζητήματα εξαιτίας του Καλλικράτη, έχουν επηρρεάσει την συγκεκριμένη προκήρυξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More