Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πως θα κυκλοφορήσουν τα Μ.Μ.Μ. το Πάσχα

Τροποποιημένο, για το επόμενο διήμερο του Πάσχα, θα είναι το πρόγραμμα δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς στην πρωτεύουσα Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία το Μεγάλο Σάββατο θα κυκλοφορούν με μικρότερη της συνήθους συχνότητα και σε κάθε περίπτωση τα τελευταία τους δρομολόγια θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 23:00 το βράδυ οπότε και θα αποσυρθούν στα αμαξοστάσια. Γενικότερα τρόλεϊ και λεωφορεία θα εξυπηρετούν το κοινό με λιγότερα των συνηθισμένων δρομολόγια έως και την Τρίτη του Πάσχα.

Επιπρόσθετα, η γραμμή τρόλεϊ 11, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιεί νυχτερινά δρομολόγια.

Όσον αφορά στο Μετρό δεν θα ισχύσει το βραδινό ωράριο λειτουργίας του τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η συχνότητα των δρομολογίων του Μετρό θα είναι ανά 7 λεπτά από την έναρξη της βάρδιας έως τις 5 το απόγευμα και κατόπιν και έως τη λήξη της βάρδιας ανά 10 λεπτά.

Το Μεγάλο Σάββατο η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 10 λεπτά, με τελευταίο δρομολόγιο από Σύνταγμα στις 23:00, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και στη γραμμή 3 ανά 10 λεπτά.

Στον ΗΣΑΠ, σήμερα και αύριο Μεγάλο Σάββατο θα εκτελούνται δρομολόγια ανά 10-11 λεπτά. Αύριο Μεγάλο Σάββατο τα τελευταία δρομολόγια από τους σταθμούς Αττική και Κηφισιά θα γίνουν στις 22:40, ενώ από τον σταθμό Πειραιά στις 22:35 και από τον σταθμό Μοναστηράκι στις 22:55.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα για το τμήμα της γραμμής Μοναστηράκι - Πειραιάς δρομολόγια θα εκτελούνται δρομολόγια ανά 15 λεπτά και για το τμήμα της γραμμής Αττική - Κηφισιά ανά 13 λεπτά.

Τέλος, στο Τραμ η συχνότητα των δρομολογίων ορίστηκε για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και για την Τρίτη του Πάσχα ανά 20 λεπτά και το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ανά 25 λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More