Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ερημώνει σιγά σιγά η Πρωτεύουσα...

Όπου φύγει φύγει για να γλιτώσουν έστω και για λίγο από όλα οι περισσότεροι πολίτες που θέλουν να βάλουν στην άκρη μνημόνια, περικοπές και ακρίβεια αν και δεν μας αφήνουν να το ξεχάσουμε.

Περίπου 120.000 αυτοκίνητα υπολογίζεται ότι εγκατέλειψαν μόνο χθες Μεγάλη Πέμπτη την πρωτεύουσα. Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα αναμένεται να συνεχιστεί φυσικά και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή με τους ίδιους ή και μικρότερους ρυθμούς, ενώ η επιστροφή θα ξεκινήσει σταδιακά από την Δευτέρα του Πάσχα.

Τις προηγούμενες ημέρες και έως το πρωί της Μ. Πέμπτης είχαν αναχωρήσει για την επαρχία περίπου 194.000 αυτοκίνητα. Και σήμερα από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση, χωρίς ωστόσο προβλήματα, στις εθνικές οδούς, αλλά ως επί το πλείστον πυκνή ροή οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία, όπως στην Κακιά Σκάλα.

Από χθες το μεσημέρι μέχρι και σήμερα τις 10 το πρωί από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας πέρασαν 78.000 αυτοκίνητα ενώ από την Ε.Ο Αθηνών - Πατρών 97.000 αυτοκίνητα. Δεν υπολογίζονται όμως τα αυτοκίνητα που πέρασαν τις ώρες που τα διόδια ήταν ανοιχτά.

Σήμερα αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση στις δυο εθνικές οδούς από τα ξημερώματα έως το απόγευμα (05:00-17:00) και κατά την επιστροφή, κυρίως τη Δευτέρα του Πάσχα αλλά και την Τρίτη από 10:00 έως τα μεσάνυχτα.

Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός τόσο στις δυο εθνικές οδούς όσο και σε σημεία όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση εντός της πόλης και ειδικότερα στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και του ΟΣΕ καθώς και στα λιμάνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More