Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Γολγοθάς για τους οδηγούς η έξοδος του Πάσχα

Οι οδηγοί και σε αυτή την έξοδο θα χρειαστεί να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και υπομονή από τις μονοδρομήσεις και τα εμπόδια στους δρόμους.

Παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα σημεία του εθνικού δικτύου τα έργα έχουν παγώσει, προβλήματα θα συναντήσουν όσοι κινηθούν στην Κορίνθου-Πατρών.

Σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό σε 17 σημεία του αυτοκινητοδρόμου θα υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του και το υπουργείο Υποδομών που αναφέρεται σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας.

Στο τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο, θα διατίθενται δύο λωρίδες μειωμένου πλάτους, κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής ροής, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την Περιφερειακή Οδό Κορίνθου-Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στους ανισόπεδους κόμβους της Κορίνθου-Πατρών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των προηγουμένων ετών, οι μεγαλύτερες αιχμές της κυκλοφορίας παρουσιάζονται:

Κατά την έξοδο:
-τη Μεγάλη Πέμπτη, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (08:00-23:00) και
-τη Μεγάλη Παρασκευή, από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα (05:00-17:00).

Κατά την επιστροφή:

-τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα, από το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα (10:00-24:00), με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρύτερη περιοχή του Κόμβου Ρίου (για όσους προέρχονται από την Δυτική Στερεά, Ήπειρο και Δυτική Πελοπόννησο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More