Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-3 - Κυπελλούχος Ελλάδος ο Δικέφαλος!!!

Η «κιτρινόμαυρη»… ξηρασία έλαβε τέλος! Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο και κατέκτησε το 15ο Κύπελλο της ιστορίας της, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ζωή και διάθεση να πρωταγωνιστήσει ξανά!

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκαν συνεπείς στο μεγάλο τους ραντεβού και υπέταξαν τους αξιόμαχους Περιστεριώτες, κατακτώντας το πρώτο τους τρόπαιο μετά το μακρινό 2002!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ στο 28΄με κεφαλιά, ενώ στο 78’ ο Μπαχά έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην κιτρινόμαυρη εξέδρα. Ο Παντελής Καφές με εντυπωσιακό… σκάψιμο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας στο 85’ το τελικό αποτέλεσμα.

Φοβόταν το θεριό τον Γιάννη και ο Γιάννης το θεριό στην εκκίνηση του αγώνα. Ο Ατρόμητος με ενισχυμένο κέντρο έφερε προβλήματα στην επιθετική τακτική της ΑΕΚ και ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές ότι κυνηγούσε την «κόντρα» με τον Καμαρά. Η τριάδα Σαρμιέντο, Σφακιανάκης και Νεμπεγλέρας έκλεισαν χώρους στη μεσαία γραμμή, ο δικέφαλος αναζήτησε εμπνεύσεις με τον Σκόκο, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν πάτησε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή μέχρι το 25΄.

Στο 28ο λεπτό, όμως, η ΑΕΚ τη βρήκε τη λύση, με τον Σκόκο να σεντράρει και τον Λυμπερόπουλο -που μάλλον είχε εκτεθειμένο το... ένα πόδι- να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών! Ακολούθησε όμως ο τραυματισμός του Σκόκο που αποχώρησε κλαίγοντας στο φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και τον αντικατέστησε ο Μπαχά. Μοιραία το παιχνίδι πήγε στο ημίχρονο με σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ δεν έλειψαν και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους παίκτες.

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος προκειμένου να ισοφαρίσει. Ο Αναστασάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ, την που στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική λόγω καπνογόνων. Οι Περιστεριώτες πήραν πρωτοβουλίες, κινήθηκαν στον χώρο και πίεσαν την ΑΕΚ που έμοιαζε να έχει αμυντικό ρόλο. Ο Μπαζίνσκι στο 53΄ βρέθηκε επίσης σε θέση βολής, αλλά αστόχησε με κεφαλιά και χτύπησε νέο καμπανάκι στους Κιτρινόμαυρους που είχαν διπλή εξαιρετική φάση και δοκάρι με τον Δέλλα τρία λεπτά μετά.

Η ομάδα του Δώνη ρίσκαρε, έπαιξε επιθετικά και ουσιαστικά στρίμωξε την ΑΕΚ στα καρέ της. Χώροι για την αντεπίθεση υπήρχαν πάντως για τον δικέφαλο που όμως δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά καθώς ήταν κλεισμένος καλά στο κέντρο. Η είσοδος του Μπρίτο αντί του Σαγκανόφσκι έδωσε περισσότερη ώθηση στα άκρα την στιγμή που ο Χιμένεθ έβαζε παίκτη κέντρου, τον Καφέ, στην θέση του Μπλάνκο. Εντέλει ο Μπαχά σε μια κόντρα επίθεση εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Καφές έβαλε σφραγίδα στην κούπα με έξυπνο σουτ, γράφοντας το τελικό 3-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More