Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δωρεάν Εξέταση Ψηλάφησης Στήθους στον Πειραιά

Την ευκαιρία για δωρεάν εξέταση ψηλάφησης στήθους, θα έχουν οι γυναίκες που θα επισκεφθούν από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» στην Ευρωιατρική Διαγνωστική Τομογραφία Πειραιά, Ακτή Μουτσοπούλου 60.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης του καρκίνου του στήθους.

Οι άνθρωποι της εκστρατείας, καλούν όλες τις γυναίκες να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να επισκεφθούν το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» της Εκστρατείας «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», τονίζοντας ότι η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

«Μια στις εννέα Ευρωπαίες θα προσβληθεί από καρκίνο του στήθους στην πορεία της ζωής της. Δυστυχώς πρόκειται για έναν αριθμό ο οποίος προς το παρόν φαίνεται δύσκολο να αλλάξει. Αυτό που μπορούμε εμείς να αλλάξουμε, είναι ο αριθμός των Ελληνίδων που ενημερώνονται κάθε χρόνο, για να κάνουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, κερδίζοντας πιθανά για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους μια ευκαιρία ζωής».

Τα «Περίπτερα Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε την υλοποίησή του από την Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» το 2008. Μέχρι σήμερα έχουν ταξιδέψει σε 15 πόλεις της Ελλάδας και τα έχουν επισκεφτεί χιλιάδες γυναίκες από τις οποίες έχουν εξεταστεί περισσότερες από 6.500.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More