Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες της Δωδεκανήσου

Πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες της Δωδεκανήσου δημιουργείται μετά την απόφαση της Υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Ελπίδας Τσουρή, να κηρύξει έκπτωτη η Ναυτιλιακή Εταιρία της Σύμης, με διακριτικό τίτλο «Α.Ν.Ε.Σ Α.Ε,» στην οποία είχε ανατεθεί η εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών Ρόδου – Σύμης – Τήλου – Νισύρου – Κω, καθώς και της γραμμής Ρόδου – Μεγίστης, ενώ, επιβάλλονται, επίσης, οι νόμιμες κυρώσεις, σε βάρος της αναδόχου.

Η απόφαση οφείλεται στο γεγονός ότι, η εταιρία δεν εκπλήρωσε, ως όφειλε, την υποχρέωσή της, για εμπρόθεσμη ανανέωση της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης δρομολογίων, όπως προβλέπεται από τις συμβατικές υποχρεώσεις της, καθώς και στο ότι αθέτησε την υποχρέωσή της για πλήρη εκτέλεση των δρομολογίων, που είχε αναλάβει.

Το κενό, που προκύπτει, θα καλυφθεί, προσωρινά, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, με άλλο πλοίο, ενώ, εντός του Μαΐου, θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More