Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τρεις νεαρές Ελληνίδες με «μακριά χέρια» στην Κέρκυρα

Τους φακέλους με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν από γυναίκες με την μέθοδο της απασχόλησης «ξεσκονίζουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κέρκυρα, μετά την εξάρθρωση της «θηλυκής συμμορίας» που ευθύνεται για τουλάχιστον δύο από αυτές.

Οι τρεις νεαρές Ελληνίδες με τα «μακριά χέρια», ηλικίας 31, 30 και 25 χρόνων, χτύπησαν για τελευταία φορά σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο στην πόλη της Κέρκυρας, όπου πήγαν ως πελάτισσες. Κάποια στιγμή που κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή μιας πραγματικής πελάτισσας, μια από αυτές της άρπαξε την τσάντα η οποία περιείχε το πορτοφόλι της με 420 ευρώ και την ταυτότητά της. Όμως, η γυναίκα αντιλήφθηκε γρήγορα τι συνέβη, ακολούθησε τις δράστιδες στον δρόμο βάζοντας τις φωνές και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τις συλλάβουν.

Η προανάκριση απέδειξε ότι η τριμελής ομάδα είχε «χτυπήσει» λίγες μέρες νωρίτερα με την ίδια μέθοδο και ένα κοσμηματοπωλείο στην Κέρκυρα. Οι δυο γυναίκες απασχολούσαν τον ιδιοκτήτη βάζοντάς τον να τους δείχνει χρυσαφικά, ενώ η συνεργός τους άρπαζε από μια εσωτερική βιτρίνα δύο χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια, αξίας 2.000 ευρώ. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και πιθανότατα τα έχουν ήδη πουλήσει, ενώ οι τρεις μακρυχέρες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More